Plus Retail

analyseert zijn

winstgevendheid

met Oracle BI

 

Plus Retail, de supermarktketen met zo’n 260 PLUS vestigingen in Nederland, heeft samen met AXI een centraal management informatie systeem uitgewerkt op basis van de Oracle Business Intelligence Suite.

Als retail besturingsmodel wordt gebruik gemaakt van het Trinity model.

Nederlandse Raad van State

maakt werklast van juristen inzichtelijk

 

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State komen jaarlijks zo’n 10.000 zaken binnen. Deze zaken dienen binnen wettelijke termijnen te worden afgehandeld. De door AXI ontwikkelde BI omgeving helpt het management om hierop nog beter te kunnen sturen. Als BI tool wordt gebruik gemaakt van Oracle BI.

Hans Anders Retail

Group bekijkt de

cijfers 'anders'

 

Voor Hans Anders ontwikkelde AXI een op Oracle gebaseerde Point of Sale oplossing. Doordat alle gegevens gecentraliseerd worden opgeslagen, zijn deze direct beschikbaar voor analyse. Om snel te kunnen reageren op de ontwikkelingen in de markt, maken de managers in het hoofdkantoor gebruik van de Oracle BI oplossing.

De Regie der Gebouwen maakt het gebouwenbeheer inzichtelijk

 

De Belgische Regie der Gebouwen is een overheidsdienst die instaat voor het beheer van zo'n 2000 gebouwen die de Federale staat bezit of huurt. Om de gegevens met betrekking tot het gebouwenbeheer inzichtelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van de de self-service business intelligence oplossing Tableau. De rapporten geven een duidelijk geografisch beeld van de gebouwen. Vanuit handige dashboards kunnen de detailgegevens, die opgeslagen zitten in een uitgebreide database, direct worden geraadpleegd.

Van Gansewinkel neemt AXI onder de arm als business intelligence partner

 

AXI neemt volgende taken op zich: adviesverstrekking, technisch en functioneel applicatiebeheer voor de Oracle BI omgeving, beheer van het datawarehouse, 24-7 beheer van de extern gehoste datawarehouse omgeving en aanmaak van dashboards en rapportages. In totaal telt het gezamelijke BI team 10 medewerkers. U kunt hier het volledige verhaal lezen.

Gunvor Petroleum Rotterdam enthousiaste gebruiker van Oracle Business Intelligence

 

Om de managers tijdig en juist inzicht te bieden in de actuele kosten versus de budgetten, maakt Gunvor Petroleum Rotterdam gebruik van de Oracle Business Intelligence Suite. De informatie wordt ontsloten uit het financieel systeem en het maintenance control system. Ook de forecasting wordt opgesteld met behulp van Oracle Business Intelligence. Dit stelt Gunvor Petroleum Rotterdam in staat om tijdig te anticiperen op veranderende omstandigheden.

AXI in België

Molenweg 107

2830 Willebroek

T: + 32 3 860 40 00

E: info@axi.be

W: www.axi.be

Routebeschrijving

 

SOCIAL

AXI in Nederland

Stadionstraat 27

4815 NC Breda

T: + 31 76 572 55 00

E: info@axi.nl

W: www.axi.nl

Routebeschrijving

 

U heeft een vraag?

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.